Maak in 7 dagen GRATIS kennis met het online programma dat jou de sleutel tot jouw geluk geeft.

Zou jij de enige echte Food & Lifestyle Guru in jouw leven willen zijn?
Verlang jij naar meer energie, hogere vitaliteit en minder stress?
Wil jij je body, mind & soul in balans brengen en gaan stralen van geluk?
Wil jij jezelf bovenaan je eigen TO DO list plaatsen en goede gewoontes aanleren waarmee je jouw droomleven creëert?
En van jouw uniekheid je grootste kracht in plaats van je grootste last maken?

Dan heb ik HAPPY MET AYURVEDA speciaal voor jou gemaakt!

Wat zou er gebeuren als jij de enige echte expert of guru in je eigen leven zou zijn? Als je nooit meer zou twijfelen over wat wel of niet gezonde voeding en een gezonde levensstijl voor jou zijn? Als je zou stoppen met van de ene naar de andere gezondheidshype te hoppen? Wie zou jij zijn als je goede gewoontes aanleert waarmee je in kleine stapjes het leven creëert waar jij van droomt? Een leven met meer energie, meer vitaliteit, minder stress en beter contact met je eigen innerlijke wijsheid. Hoe zou het zijn om jezelf bovenaan je eigen TO DO list te plaatsen en de waarde van jouw uniekheid tot in je botten te voelen? Ik ben Daniëlle van den Stoom, Ayurvedisch Soul Food Coach en ik durf te beweren dat je dan HAPPY zou zijn. En als het aan mij ligt “HAPPY met AYURVEDA”. Ik weet namelijk dat Ayurveda jou een LEVENSMAP naar GELUK kan geven. De SLEUTEL tot JOUW GELUK. Niet het geluk van je moeder, je collega of yogadocent, maar jouw eigen unieke geluk.

Helaas, de Kennismaking met Happy met Ayurveda is alweer afgelopen. Inmiddels hebben bijna 500 mensen kennisgemaakt met Happy met Ayurveda!

Uiteraard komt er weer een volgende ronde. Schrijf je in op de interesselijst en dan word je als eerste op de hoogte gesteld als de start van de volgende ronde bekend is.

GA JIJ OOK JOUW GELUKSSLEUTEL VINDEN?

Inmiddels hebben bijna 500 mensen kennisgemaakt met Happy met Ayurveda!

Meld je aan en start direct!

Ik ken geen groter geluk dan mijn Ayurvedische GELUKSSLEUTEL, met iedereen die er klaar voor is, te delen. En omdat ik me ervan bewust ben dat je leven transformeren niet zomaar een stap is, wil ik jou de kans bieden om echt goed kennis te maken met de waarde van mijn uitgebreide programma. Als jij klaar bent om thuis te komen bij jezelf en je eigen beste vriendin te worden, nodig ik je uit om nu in 7 dagen GRATIS kennis te maken met mijn 7 weekse online programma “Happy met Ayurveda”.

In deze kennismakingsserie:

Maak je iedere dag kennis met 1 van de 7 modules uit het 7 weekse programma.
Behandelen we de basisprincipes van Ayurveda.
Bespreken we jouw unieke spijsvertering en wat die met jouw geluk te maken heeft.
Leer je over de 3 Ayurvedische elementtypes.
Maak je kennis met de Food & Lifestyle die het beste bij jou past.
Deel ik praktische tips met jou waarmee je direct Ayurveda kunt gaan ervaren in jouw leven.
Ben ik dagelijks op een besloten Facebook groep te vinden om al jouw vragen te beantwoorden.

“Happy met Ayurveda” is de optelsom van het allerbeste en meest waardevolle dat ik in 7 jaar Ayurveda leven en overbrengen heb geleerd.

Op een manier die grondig, persoonlijk en praktisch maar ook leuk, lekker en mooi is.

Tijdens de 7 daagse kennismakingsserie behandelen we de volgende onderwerpen:

Het programma ‘Happy met Ayurveda’ is door deelnemers eerder beoordeeld met een 9

Dit zeggen mijn klanten over Happy met Ayurveda:

Als ik Happy met Ayurveda in 1 woord zou moeten samenvatten is dat zeker ‘overvloed’. De rijke informatie, de geweldige persoonlijke sessie met Daniëlle, de mega balans box met zoveel mooie producten en een heerlijke helende massage. Ik ben blij dat ik mijzelf dit heb gegund. Ik geniet van de zachtheid, schoonheid en ook zeker de humor en sprankeling in het programma. De informatie is kundig, toegankelijk, zeer praktisch en bovendien heel leuk. Ik heb nieuwe inzichten gekregen over mijzelf en wat, qua voeding en levensstijl, goed en juist minder goed bij me past. Hierdoor heb ik nu al veel meer energie en is liever voor mezelf zijn een stuk gemakkelijker. Ik ben dus echt geen keukenprinses, maar door de heerlijke recepten en te leuke receptfilmpjes van Daniëlle, sta ik nu zelfs regelmatig met plezier in de keuken (de mensen die mij goed kennen moeten nu hard lachen ;). Ik vond het een helend en rijk programma waar ik echt de rest van mijn leven profijt van heb. www.freeyourinnerwriter.nl
Michèle Bevoort

Schrijfcoach

Al tijdens de Body & Soul Assessment voelde ik me direct vertrouwd en gehoord bij Daniëlle en herkende me meteen in het type dat zij bij mij vaststelde. Haar expertise is bijzonder groot en ze geeft je talloze tips over welke voeding je ondersteunt in je proces van zelfheling en welk dagritme je aan kan houden om je zo optimaal mogelijk te voelen. Daarnaast voelt ze je energetisch heel goed aan en sprak ze in de chakra & tarot reading mijn taal, waardoor ik de waardevolle informatie makkelijk tot me kon nemen. Daniëlle maakt Ayurveda heel toegankelijk, neemt je mee aan de hand en stimuleert je om lief te zijn voor jezelf. We zijn zo vaak strebers  en willen het allemaal zo goed mogelijk doen. Maar ik heb geleerd dat het leven geen wedstrijd is. Niet met mezelf en ook niet met de ander. Door heel dicht bij mezelf te blijven kan ik nu echt ervaren wat Ayurveda met me doet. Happy met Ayurveda was voor mij een eye opener om nog bewuster om te gaan met mijn lichaam en geest. Het programma is zorgvuldig en met liefde opgebouwd. De informatie waardevol en compleet en ik keek wekelijks uit naar wat ik weer mocht leren. Ook de producten uit de balansbox zijn een genot om dagelijks te gebruiken. Daniëlle’s recepten zijn heerlijk en helemaal niet moeilijk te maken. Met begeleidende kookvideo’s die een lust voor het oog zijn en waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Ik merk dat ik wel een uur kan schrijven over wat Ayurveda voor me heeft gedaan. Het voelt zo helend om ermee bezig te zijn. Geen wonder dat het al 5000 jaar bestaat! Ik kijk terug op een zeer waardevol traject.
Annelies Lammers

Gemeentemedewerker en Massage therapeut

Als jij nu denkt…..
Als jij nu denkt: Ik heb geen tijd
Dan zeg ik: De dagelijkse video’s duren tussen de 7 en 10 minuutjes en zitten boordevol waardevolle informatie.
Als jij nu denkt: Dat is vast heel duur
Dan zeg ik: De kennismakingsserie is helemaal gratis en verplicht je nergens toe.
Als jij nu denkt: What the hell is Ayurveda?
Dan zeg ik: De oudste holistische en natuurlijke levenswijze in de wereld, die ik in een modern jasje heb gestopt.
Als jij nu denkt: Wat heb ik aan dit programma?
Dan zeg ik: Niets bijzonders hoor, alleen de kans om jouw eigen gelukssleutel te vinden!

Mijn kennismakingsserie met Happy met Ayurveda levert jou op:

Je ontdekt je eigen Ayurvedisch type en eventuele disbalans.
Je leert op een leuke en begrijpelijke manier over de basisprincipes van Ayurveda.
Je leert hoe Ayurveda jou aan meer energie, hogere vitaliteit, minder stress en betere intuïtie kan helpen.
Je ontdekt of een Ayurvedische levensstijl bij jou past.
Je maakt grondig kennis met mijn 7-weekse online programma en weet precies wat je ervan kunt verwachten.
Je maakt ook beter kennis met mij en ziet of je een goede klik met mij als coach hebt.
Je kunt me gedurende de kennismaking jouw vragen stellen via de Besloten Facebookgroep.

Maak nu dus helemaal GRATIS kennis met een uniek, grondig en persoonlijk programma dat als doel heeft JOU te helpen STRALEN van GELUK.

Dit zeggen mijn klanten over Happy met Ayurveda:

“Als kind wilde ik net als Barbie blond haar en blauwe ogen hebben. Ik kende de kracht van jezelf zijn nog niet! Voor mij betekent dat je lekker in je vel voelen en in balans zijn. Daniëlle’s unieke visie op Ayurveda heeft me precies dat gegeven. Ik leerde dat ik mezelf kon opladen of juist tot rust brengen door voeding te eten die het beste bij mij past. Mijn energie nam toe en als extraatje werd ik fitter, slanker, soepeler en sterker. Daniëlle’s holistische aanpak maakte dat ik eindelijk, van binnen en buiten, het lef kreeg om te zijn wie ik altijd al was. 100% MEZELF!”
Ilonka Bokma

Schrijfster, actrice en mama van 2 meisjes

“Ayurveda kwam in mijn leven op het punt dat ik klaar was voor een volledige transformatie. Niet alleen kreeg ik praktische tips om mijn energie, stemming en spijsvertering te verbeteren, maar Daniëlle’s inspirerende en makkelijk te volgen method herinnerde mij eraan hoe belangrijk het is om goed voor mezelf te zorgen. Alleen dan kan mijn creativiteit vrij stromen en heb ik energie genoeg voor mijn jongens en alles wat ik wil doen in mijn leven!”
Liesbeth Kamerling

Actrice en mama van 3 jongens

Echt een training die ‘happy’ maakt! Ik vond het programma heel waardevol. Daniëlle’s liefde voor Ayurveda is inspirerend. Ze maakt de basis van Ayurveda heel toegankelijk door haar duidelijke uitleg in de video’s, haar heerlijke recepten en het prachtige werkboek. Een mooi cadeau voor jezelf!
Kirsten van Ingen

Yogadocent

“Vorig jaar heb ik via The Soul Food Company kennis gemaakt met de voordelen van Ayurveda. Vanaf het moment dat Daniëlle me vertelde over Ayurveda en het type voeding dat goed voor me werkt, ben ik bewuster geworden van de positieve invloed van verschillende ingrediënten op mijn lijf en gezondheid. Hierdoor heb ik de tools en controle gekregen om bewust te kiezen voor voeding die bijdraagt aan mijn gezondheid. Ayurveda en The Soul Food Company hebben me daarom geholpen om echt beter in mijn vel te zitten. Ik ben dan ook heel blij dat Daniëlle’s programma nu ook online beschikbaar is!”
Lotte Brunninkhuis

Zelfstandig ondernemer

“Door Happy met Ayurveda ben ik constant kleine stapjes aan het zetten die mij niet alleen stimuleren om mijn voedingspatroon te verbeteren maar me vooral helpen om mijn body, mind én spirit weer in balans te brengen. Dit programma is een grote stimulans  voor mij om balans in het geheel te willen vinden. En daar ben ik zo dankbaar voor! Ik heb al veel van Daniëlle’s lekkere recepten gemaakt en ze brengen mijn lichaam en geest soms de nodige rust of andere keren juist meer energie. Door het Ayurvedisch ochtendritueel begint mijn dag nu bovendien in rust en met veel meer positieve energie.”
Corina K.

Happy oma

8 weken heb ik genoten van de kennis, inspiratie, bezieling en natuurlijk de recepten die Daniëlle heeft gedeeld. Ik schrijf 8 weken, maar dat is niet helemaal waar; deze kennis en inspiratie stoppen namelijk natuurlijk niet. Heel fijn dat ik een jaar van de online-omgeving kan genieten, want gaandeweg vallen de stukjes stap voor stap op zijn plek. Mijn assessment met Daniëlle is nog een extra uitnodiging om met de opgedane inzichten aan het werk te gaan en positieve veranderingen aan te brengen in mijn leven. Dank je wel Daniëlle!! Ook veel dank voor de pastinaak-knoflooksoep, die bijna elke week wel een keer op tafel staat 🙂
Barbara van Hamersveld

Manager Secretariaat

Wil jij ook stralen van geluk? Neem jij nu eindelijk je geluk in eigen handen? Ben je klaar met naar iedereen behalve jezelf te luisteren?

Meld je hier aan voor de gratis 7-daagse kennismakingsserie en start direct!

Wil jij ook stralen van geluk? Neem jij nu eindelijk je geluk in eigen handen? Ben je klaar met naar iedereen behalve jezelf te luisteren?

Doe dan weer mee met de volgende ronde van de gratis 7-daagse kennismakingsserie

Schrijf je in en je wordt automatisch op de hoogte gesteld wanneer we weer gaan starten!

© The Soul Food Company

Met gemaakt door Anita Faber